random ?

aajust det! glömde bloggen ett tag nu. Har inte haft dator helr så det är kanske en ursäkt för mig? och det med skolan , har mycket - nej egentligen inte , men ändå - långa dager, buss till och från skolan , sen hem och städa och så. sen så är pappa lite med datorn, at man inte får använde den för mycket, och kan inte direkt blogga på lektioner heller :) därför jag bloggar nu, när vi har rast :) bara för att säge ; i am still alive :) för dom som inte visste det :) och en nyhet sedan senaste blogg innlägg, JAG har tagit skolkort, och fan va jag ble nöjd! har aldrig blivit nöjd, och jag fick inte ens sitta elr stå vart jag ville, ni kommer fatta att jag gillar dom när jag lägger dom ut på bloggen :) iaf enskildfoto kommer snart ut, när jag får det på tlf :)

är ni nöjda med eran skolfoto? <3


tears in heaven? yessda.

hej alla! då sitter man på skolan då.. varit på ungdomsmottagningen, och tagit blodtryck.. hade lite för högt, så måste ligga en kvart ! men sen fick jag åka tillbaka till skolan.. men då vi kom, skulle vi egentligen ha stöd, men så säger rektorn, tyvärr får ni åka hem :( och vi bara NEEEEI! vi hinner inte bussen, så nu måste man sitta här en timme tilll dåe. men vad gör det? man har en dator, och sina kompisar! :) <3

men till överskriften nu då ! ni minns igår, när jag va jätte glad, och happy över killen?  1 månad och grejer.. nejdå. idag blev det slut.. han skickade sms å sa att han inte hade någon känslor. vad kan man göra?
måste ju självklart komma vidare, men svårt är det! så vet inte direkt om det kommer någon långa inlägg från mej främöver, men får väl prova!

längtar till helgen, då ska jag till mommy <3 och kolla på filmen last song, och skanna alla barnfoto av meg och familjen till datoren, typ 1000 kort o.O men det klarar jag! :D kanske ni får fler barnkort dåe? ska bli lite skönt att få dom inn också, istället för att ta kort av kort med system kameraen :) men iaf, nu har ni uppdateringen för idag!  tror nog inte det kommer flera nu ! tyvärr!

detta är vad drömmer är lagde av :)


hei igjen :)
god kväll, kan man väl säge nu? iaf, idrotten va rätt bra faktiskt. och det får man inte höra ofta från mej, ärligt! vi fick välje om vi ville gå promenad eller ha fri idrott! hur skönt är inte det? självklart välde dom flesta promenad, bland annan va jag en ut av dom :) men fast vi välde det, så fick vi kasta klot också ! jag klarade 5,85 meter ! (a) rätt nöjd, och på längden klara jag 2,50 ? (a) fast jag inte hoppade alls :D så jag är jätte nöjd!

nu sitter man hemma då, på rummet med ont i magen. men för att komma till överskriften då, detta är vad drömmar är lagde av: ). I nian, i fjol fick vi en sista uppgift, att göra en dröm prosjekt. jag¨va ju typ aldrig på lektion (olika årsaker), så jag lagde ett bildspel, hoppas ni gillar det. Och för att vara ärlig, jag tycker det va rätt bra! vilket betyg hade du gitt denna ? om du hade vorit lärare? gissa också vad jag fick !:)

men
nu blir det att ladda upp filmer från mobilen till youtube, från gamla skolan och lite så ! :) Så kommer det nog fler videoer igenom veckan ! vad vill ni ha för filmer egentligen?

pusshej.

1 månad med älskling?


God Morgon alla!
jag är jätte trött, men tänkte slänge in ett inlägg före skolan! off to idrotten nu ! fri idrott in my heart <3 kommer väl fler inlägg snart, men måste hinne bussen ! :)

föresste har jag och älskling  1månad idag, längtar till vi syns, baby! älskar dej, mycket!
pusshej.

god kväll?


Hej alla!
idag har jag varit ute en sväng med Ole- Johnny , Svein Egil och Ponuts! Dom åt på arams, medan jag kollade på. Hade nyss åtit frukost så orkade ingen mat.. efter det åkte svein egil och pontus hem, och jag och ole johnny satt kvar där. Plutsligt kommer Madde och Julia in, och vi börjar prata lite med dom.

Sen gick vi till centret, och åt pommesfrites och MILKSHAKE , fast vi drack milkshaken ;) haha! efter det körde Ole- Johnny mej hem på traktoren sin, något som var rätt kul faktiskt.. men jämt då jag satte mej inn, kollade  alla  och då menar jag verkligen alla som satt ute på burger king på oss.. haha, så körde vi! Tack för skutsen Svein Egil och Ole- Johnny :) (a)

föressten har ladda upp headeren, vad tycker ni? Kanske ni kan berätta för mej vilken program ni använderför att redigera bilder, osv? Hade blivit jätte tacksam förstår ni. dagens fråga från mej, til er !


hej alla.


Hej alla!
Jag heter Christina Natasha, är 16 år och kommer ifrån Norge. Flyttade hit till Sverige för drygt ett år sen. Trivs så himla bra här! Jag går 1:a året på gymnasiet, baggium i Årjäng. / barn och fritid!

Här på bloggen kommer jag att ladda upp bilder, som är tagit av min systemkamera / canon 1000d. Att ta kort, är väl en ut av dom grejerna jag älskar. Men oavsett så är jag ingen riktig fotograf - än ! Hade varit kul att bli det, men det vet man ju inte.

Min dröm är att skapa en dokumentär film om tonåringstjejer som har svårt med diagnosen ADHD , jag vill få ut min historie till världen, och hjälpa andra som har svårt. Jag kommer klara min dröm - vänta och se!

Om ni inte förstår vad jag skriver, får ni säge till - så ska jag prova att förklara på ett bättre sätt.. Ibland kan jag ha lite svårt, och blanda norska och svenska ord. haha, men roligt blir det om man kollar på allt.

Jag kommenterar alltid tillbacka,
så om ni vill ha fler kommentarer - får ni skriva till mej! Svarar alla - men bara om du har med url / bloggen. Annars kan det bli lite svårt att hitta bloggen din!

Det va väll lite om mej? Nu önskar jag att ni ska skriva, om ni tycker att detta va en bra start på bloggen eller inte! Skriv gärna vad ni vill läsa om, och tips till bloggen. Kommer jobba lite med designet nu, för att få det så bäst som möjligt!

pusshej.

RSS 2.0