ellen victoria nilsson <3


sitter här med ellen nu! hon ska sova över! fyfan va gött! vi är så himla coola - men tråkigt har vi :D såå, någon som vill vara sociala med oss idag kanske? <3

höstlove, gud va gott!


det börjar gå mot kallt asså! Det är väl inte bara jag som har märkt det? Har hänt fler gånger att jag inte har orkat gå ut asså, då har jag tagit på mig långkalsonger! Och det kändes underbart! Går typ aldrig utan längre! Det är svin kallt! Men iaf blir det gott med lite kulde också. Hade blivit tråkigt i längden om man skulle haft bara varme, som i Egypten (?) kanske. vet inte!

Skolan idag var as lång! verkade som om det aldrig skulle sluta! älskling kom också idag, och det kändes gott att hålla om honom igen! Saknar honom så otroligt mycket, att det inte finns ord. Men iaf, så ser jag honom om fem dager - och det känns väldigt länge! Stackaren, har inte ens höstlov han! haha, ska reta honom lite extra för det till onsdagen! Föressten är min berättelse klar :D Någon som är intereserad av att jag lägger ut den på bloggen?


tänker på höstlovet som vi hade förra året! Då Julie, Jag, Alexander, Andreas, Linus, Markus, Rita och min låtsas mamma Eva! Tänker på hur kul vi egentligen hade det! Saknar det så otroligt mycket faktiskt! Haha, på bilden är det från höger: Julie, Jag, Andreas, Och Linus! Saknar det faktiskt! bästa turen till danmark asså! <3

pusshej.

mycket i huvudet, precis.

jag tror inte bloggande är så mycket för mig. Glömmer att skriva, glömmer att göra det, och det. Så för mig så blir det mycket att glömma liksom. Jag kan jo alltids prova att blogga oftare, men kan inte lova någonting. Egentligen har jag bara denna bloggen som en sysselssättning om jag har tråkigt. Något jag tydligen inte haft på länge ;o men kan jo prova att blogga mycket i helgerna, eller iaf lite :) ? Vet ju inte ens om någon läser bloggen, så kan inte ni som gör det , skriva en kommentar? Hade iaf varit till stor hjälp. Om ni vill veta hur det är med mig och så, kan ni gå in på bilddagboken.se och söka upp biatsj , som då är jag :)

Idag blir det att träffa Linus Bloom beiby i Årjäng en sväng. Sen ska man hem och äta, och kanske hitta på något med kompisar. Tror iaf jag måste städa mitt rum denna veckan ! ;o Ser ut som om en gris bor där - men det är ju jag :)) Så.. man kan ju ta fel av en gris och mig liksom. hihi!

På skolan går det sådär. Håller på att skriva en uppgift som ska handla om låten rockstar av nickelback ! Här får ni läsa ett lite utdrag från novellen min :) 

Om du följer vägen till du kommer till en korsning, då svänger du vänster och kör mot grusvägen som min pappa har fixat i ordning. Efter att du har kört 1 km väster ut, kommer du till ett vitt hus, med röda fönsterkarmar. Huset är stort, större än vad du kan tänka dig, men det är kanske för att pappa är världens rockstjärna. Alla vet vem min pappa är, Michael Montgomery. Oavsett vart jag och min pappa går, får vi aldrig vara ifred utan att någon frågar om att få ta en bild med honom, eller få hans autograf. Ibland kan det vara jätte störande, att alla vet så otroligt mycket om vårt privata liv.

vad tycker ni? tror ni att det kommer bli en bra berättelse? Och när jag är klar, vill ni då ha hela ut på bloggen? Skriv gärna :)

pusshej !


RSS 2.0